Facebook Hesap Kapatma Linki

Facebook hesap kapatma linki ile birlikte Facebook hesabınızı kapatabilir, bütün verilerinizin silinmesini sağlayabilirsiniz. Bunu yapmak için aşağıda anlattığımız Face hesap kapatma linki rehberi çerçevesindeki 6 basit adımı takip etmeniz yeterli olacaktır.

Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır?

Adım 1: İlk olarak Facebook hesap kapatma için uygulamanın sağ alt bölümünde yer alan simgeye tıklayın.

Adım 2: Açılan sayfanın ‘’Ayarlar ve Gizlilik’’ kısmına giriş yapın ve ‘’Ayarlar’’ seçeneğine tıklayın.

Adım 3: Ekranın sol bölümünde yer alan sütundaki ‘’Facebook Bilgileri’’ seçeneğine tıklayın.

Adım 4: Ekrana gelen sayfadan ‘’Dondurma ve Silme’’ seçeneğine giriş yapın.

Adım 5: ‘’Hesabı Kalıcı Olarak Sil’ seçeneğine tıklayın ve ‘’Hesabı Silme İşlemine Devam Et’’ bölümüne giriş yapın.

Adım 6: ‘’Hesabı Sil’’ yazısına tıklayın. Şifrenizi girip ‘’Devam Et’’ seçeneğine tıkladığınızda Facebook hesap silme işlemini başarıyla gerçekleştirmiş olursunuz.

Not: Anlatılan işlemleri sırasıyla uyguladığınızda hesabınız kalıcı olarak silinir ve geri getirilemez.

Facebook Hesabı Kapatma Bağlantısı

Facebook hesap kapatma yeri için https://www.facebook.com/help/delete_account adresine giriş yapmanız gerekir. Ardından uygulamanın sağ alt bölümünde yer alan simgeye tıklayın. Açılan sayfadan ‘’Ayarlar ve Gizlilik’’ bölümüne giriş yapın. 

 ‘’Facebook Bilgileri’’ ardından ‘’Dondurma ve Silme’’ bölümüne giriş yapın. Buradan isterseniz hesabınızı dondurabilir, isterseniz kalıcı olarak hesabınızı kapatabilirsiniz. Silme işlemini uygularsanız hesabınızı geri kurtaramazsınız.

Facebook Dondurma Linki

Facebook hesap dondurma linki, yoğunluktan ya da sitede yaşanan arızalar nedeni ile çıkmayabiliyor. Linke ulaşmak için https://www.facebook.com/help/delete_account adresine girmeniz yeterli olur. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazıp ‘’Giriş Yap’’ dediğinizde hesabınız kalıcı olarak silinir.

Hesabı Dondurma ya da Silme Arasındaki Fark Nedir?

Hesabınızı silerseniz;

  • Silme işlemini gerçekleştirdiğinizde tekrar oturum açamazsınız.
  • Silme talebinde bulunduktan birkaç gün sonra işlem gerçekleşir. Bu süreç içinde oturum açarsanız işlem iptal edilir.
  • Bazı bilgileriniz veri tabanında kalabilir, ancak bunlar kimliğinizi belirlemek için kullanılabilen detaylardan temizlenir.

Hesabınızı dondurursanız;

  • İstediğiniz zaman hesabı aktif edebilirsiniz.
  • Kişiler zaman tüneline ulaşamaz ve sizi arama bölümünde aratamaz.

Yorum yapın